Logo
  • Download
  • 30 januari 2023

Workforce Management software maakt hybride werken makkelijk

Jonge professionals willen hybride werken. Om talenten aan te trekken en te behouden moet je dus hybride werkstrategieën ontwikkelen. En om deze hybride werkstrategieën in goede banen te leiden heb je technologie nodig die eenvoud brengt in complexe processen.
Beeld Workforce Management software maakt hybride werken makkelijk

Download

Type:
PDF-bestand
Download
Aangeboden door:
Syntegro

Terwijl de positieve invloed op het werk en leven van jonge professionals onmiskenbaar is, scheppen hybride werkvormen ook uitdagingen voor de werkgever. Want hoe verzeker je in deze context een optimale bezetting en beschikbaarheid? Hoe creëer je continuïteit en kwaliteit in je dienstverlening? Hoe leid je nieuwe medewerkers op en hoe zorg je voor verbinding en een gedragen bedrijfscultuur?

Download deze brochure en lees wat de Workforce Management-software van Syntegro hierin kan betekenen.

Syntegro is gespecialiseerd in Workforce Management. Wij bieden een oplossing voor tijdregistratie, personeelsplanning en projectregistratie. Wij leveren aan meer dan 2.000 tevreden klanten een uiterst flexibel systeem, geheel afgestemd op de wensen van organisaties. Niet voor niets zeggen wij: ‘Flexibility is in our nature!’

Producttips

Ook interessant

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.