Logo
  • Nieuws
  • 15 april 2013
  • Mariel Hovemann

Hoppenbrouwers vitaalste bedrijf van Nederland

Hoppenbrouwers Elektrotechniek uit Udenhout is de winnaar van de ElkeDagBeterAward. Ondernemer Henny de Haas kreeg de prijs tijdens de Week van de Ondernemer overhandigd door minister Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De award wordt door MKB-Nederland uitgereikt aan het mkb-bedrijf dat het duurzaamst met zijn werknemers omgaat.

Beeld Hoppenbrouwers vitaalste bedrijf van Nederland

Hoppenbrouwers Elektrotechniek is volgens de jury de absolute top van het midden- en kleinbedrijf als het gaat om duurzame inzetbaarheid van werknemers. Het bedrijf investeert integer in medewerkers, er is een omslag in de bedrijfsvoering waarneembaar en er zijn duidelijke resultaten geboekt door de kracht van medewerkers te gebruiken.

Stimuleren


Asscher roemde de vooruitstrevendheid van Hoppenbrouwers. “De meeste ondernemers in het mkb zijn de hele dag bezig met hun zaak. In deze tijden van crisis is dat waarschijnlijk nog meer dan anders het geval. Werknemers stimuleren om bijvoorbeeld gezonder te leven, een opleiding te volgen of hun vaardigheden bij te spijkeren, kan er dan soms bij inschieten.”


Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.