Logo
  • Download
  • 18 juni 2019

Wat doen Nederlandse werkgevers om werknemers inzetbaar te houden?

Over duurzame inzetbaarheid en een ‘vitale’ workforce wordt ontzettend veel gesproken en geschreven. Maar wat doet de Nederlandse werkgever anno 2019 concreet in zijn eigen organisatie? Welke thema’s leven in de directiekamer? Welke instrumenten worden in de praktijk (al) aangeboden? En hoeveel medewerkers maken feitelijk gebruik van die instrumenten?
Beeld Wat doen Nederlandse werkgevers om werknemers inzetbaar te houden?

Download

Type:
PDF
Grootte:
15 pagina's
Download
Aangeboden door:
Robidus

Van het grote belang van gezonde werknemers die zo weinig mogelijk uitvallen lijkt vrijwel iedereen in werkgevend Nederland overtuigd. Verhalen over steeds meer millennials met een burn-out, de impact van het werken in een disruptieve omgeving en de problemen van werknemers die baan en mantelzorg combineren – om maar een paar actuele thema’s te noemen – zijn breed bekend.

Wij vinden het interessant om te kijken in hoeverre dat urgentiegevoel is vertaald naar de praktijk. Daarom hebben Robidus en HR Praktijk het initiatief genomen om een onderzoek te doen onder HR-professionals, waarin we juist die concrete vragen uit de eerste alinea van deze inleiding hebben gesteld. Zo willen wij een beeld creëren van de feitelijke ‘stand in het land’ als het om het streven naar een gezonde werkomgeving en vitale medewerkers gaat.

Download de gratis whitepaper

De diensten van Robidus verlagen uw risico’s van verzuim en arbeidsongeschiktheid door optimale benutting van wettelijke regelingen en het sturen op inzetbaarheid.

Producttips

Ook interessant

Ook interessant

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.