Logo
  • Nieuws
  • 2 juli 2020

De HR Podcast – Afl. 23 De werkomgeving als krachtig HR-instrument

De werkomgeving is groter dan alleen het kantoor. Dat hebben alle thuiswerkers in de afgelopen maanden wel ervaren. Maar het is een onderbelicht HR-instrument. Want de werkomgeving heeft de kracht om een waardedrager voor de organisatie te zijn, die de betrokkenheid en productiviteit van de medewerkers stimuleert. Ook in corona-tijd!

Beeld De HR Podcast – Afl. 23 De werkomgeving als krachtig HR-instrument

In de laatste aflevering voor de zomerstop van de HR Podcast is Onno Willemse te gast. Als Global Director Smart & Healthy Environments bij Royal HaskoningDHV is het zijn missie om kantoren te transformeren van een statische plek van bureaus, naar een dynamische plek van inspiratie, creatie en ontwikkeling. In een prikkelende podcast betoogt hij dat corona de gamechanger is om medewerkers op kantoor, thuis en op andere plekken, te laten floreren.

De HR Podcast is een initiatief van HR Academy en HR Praktijk en gaat over innovaties met impact op HR. Elke twee weken verschijnt een nieuwe aflevering. Luister onderweg, op het werk of thuis in de bekende podcast apps zoals Spotify, Apple Podcast en Google Podcast. Abonneer je in de app op de HR Podcast, zodat je geen aflevering meer hoeft te missen. Kijk voor alle info op www.hrpodcast.nl.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.