Logo
  • Nieuws
  • 16 juni 2008
  • Arzu Kokeng

Neerlands meest gemotiveerde medewerkers werken bij…

Effectory, speler op het gebied van management informatie, en Volkskrant Banen, het grootste arbeidsmarktplatform voor hoger opgeleiden, maken op maandagmiddag 23 juni 2008 bekend welke organisaties zich een jaar lang de Beste Werkgevers van Nederland mogen noemen.

Beeld Neerlands meest gemotiveerde medewerkers werken bij…

Het is de 7e keer dat Effectory de titel Beste Werkgever uitreikt. In totaal zijn 315 organisaties onderzocht. De werkgevers met de hoogste score op medewerkerstevredenheid en de sterkste stijgers in het onderzoek ten opzichte van 2007 zijn de winnaars.

 

Ruim 150.000 medewerkers

“We willen een onderzoek dat betrouwbaar is voor werkzoekenden,” zegt Matéo Mol, uitgever van Volkskrant Banen. “In deze opzet is dat het geval. Niet alleen het aantal deelnemende organisaties is groot, maar ook het aantal medewerkers dat de vragenlijst invult.” Ruim 150.000 medewerkers gaven een oordeel over de bedrijfscultuur, werkzaamheden, leidinggevende, arbeidsomstandigheden en ontwikkelingsmogelijkheden van hun organisatie.

 

Geheimen van de winnaars
De winnende organisaties geven op 23 juni een kijkje in hun keuken. Waar komt hun succes vandaan? Wat onderscheidt hen van andere organisaties? In voorgaande jaren waren de winnaars bijvoorbeeld: Capgemini, Hunkemöller, KLM, De Woonplaats, Claudia Sträter, Univé, Talis en NLR. De uitreiking van de Beste Werkgevers Awards is in Nederland het grootste evenement in zijn soort.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.