Logo
  • Partnerbijdrage
  • Nieuws
  • 11 december 2023
  • Salure
  • Bron: Salure

Ontdek de impact van AI op HR: nu en in de toekomst

Zie jij AI als een uitdaging of juist als een kracht binnen HR? Ongeacht je perspectief, één ding is zeker: AI verandert nu al de manier waarop we werken en biedt nieuwe kansen om processen te optimaliseren. Om je hierin te ondersteunen, biedt Salure Academy een exclusieve AI-training voor HR-professionals. Als introductie op deze training organiseert de Academy op 19 december ook een gratis webinar. 

Beeld Ontdek de impact van AI op HR: nu en in de toekomst

Een mooie kans om de impact van AI op jouw werk en organisatie te verkennen en om te leren hoe je deze krachtige technologie kunt omarmen en effectief kunt inzetten.

Gratis webinar: AI en ChatGPT - Bereid je organisatie voor op de toekomst

Dinsdag 19 december 2023

Heb je zijn veelbesproken sessie op HRDAY gemist? Neem dan gratis deel aan Erwin Vinks webinar waarin hij als AI-goeroe de nieuwste trends en ontwikkelingen op gebied van AI bespreekt. Ontdek tijdens een live Q&A hoe je AI kunt omarmen en hoe het je helpt om jouw organisatie voor te bereiden op de toekomst.

Aanmelden via: salure.nl/webinar-ai-in-hr

Training: AI-empowered HR: impact maken met ChatGPT

Woensdag 7 februari 2024

Tijdens deze training ga je zelf aan de slag met AI en ontdek je hoe je met ChatGPT HR-processen kunt transformeren. Tijdens deze training laat Erwin je zien hoe AI jouw dagelijkse werkzaamheden kan vereenvoudigen en verbeteren. Leer hoe je AI kunt inzetten voor snellere en accuratere HR-antwoorden, en omarm de technologie om je werk efficiënter te maken.

Aanmelden via: salure.nl/salure-academy-training-chatgpt-en-hr

Meer dan technologie: AI als katalysator voor verandering

AI gaat namelijk niet alleen over technologie. Het gaat over hoe je deze innovaties kunt integreren in je HR-strategieën. Naast het leren werken met AI-tools, bieden deze sessies inzichten over hoe je jouw organisatie kunt voorbereiden op de veranderende werkwereld. Leer hoe je AI slim kunt inzetten, niet alleen voor efficiëntie, maar ook om een toekomstbestendige en innovatieve werkomgeving te creëren.

Deze AI-kennissessies bieden een mooie kans om voorop te lopen in de toepassing van AI in HR en payroll. Ze bieden niet alleen waardevolle kennis, maar ook praktische vaardigheden om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Schrijf je nu in en neem de leiding in de toekomst van HR!

Krijg meer overzicht en werk efficiënter met de diensten van Salure. Salarisadministratie uitbesteden of goed advies nodig? Of wil je meer grip krijgen op je HRM-data? Dan ben je bij Salure aan het juiste adres. Met de software van AFAS ondersteunt Salure organisaties met de salarisadministratie en HR. Daarnaast ontwikkelt Salure ook zelf software: SalureConnect en koppelingen.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.