Logo
  • Achtergrond
  • 3 mei 2021
  • -

H.U.G Digital 2021: gratis online event met de meest innovatieve HR-trends en -cases

Ook dit jaar organiseert Personio weer H.U.G Digital, een groot event met uiteenlopende thema’s over de Toekomst van Werk: ‘De manier waarop we werken verandert en dat moet ook gelden voor de manier waarop we leren over werk. Vandaar dit onconventionele evenement.’

Beeld H.U.G Digital 2021: gratis online event met de meest innovatieve HR-trends en -cases

Tijdens het evenement delen de meest innovatieve bedrijven in de markt verhalen uit hun eigen praktijk. Een van de bijdragen gaat over de wijze waarop Vinted een nieuwe vorm van performance management heeft ontwikkeld en geïmplementeerd, in een andere bijdrage staat de ‘Work from Anywhere’-benadering van Spotify centraal en ook de wijze waarop de VOLVO Group een nieuw leerplatform heeft ontwikkeld komt aan de orde.

Organisator Personio – aanbieder van in all-in-one HR-software voor kleine en middelgrote ondernemingen - presenteert haar 'Redefining People Experience through Product Development,' een programma dat HR-leiders en teams ondersteunt bij het herdefiniëren hoe zij nieuwe projecten ontwikkelen en implementeren. Thema’s die aan de orde komen zijn verder onder meer organisatiecultuur en -waarden en diversiteit en inclusiviteit.

Nieuwe inzichten

De organisatie kijkt zeer tevreden terug op de vorige editie van H.U.G Digitial (waarbij H.U.G staat voor High-Impact Unconventional Gathering) meldt Personio: ‘Na onze editie van 2020 gaven 9 van de 10 deelnemers aan het evenement aan te bevelen aan een collega. En 8 van de 10 gaven aan dat ze nieuwe inzichten en kennis hebben opgedaan die hen helpt in hun werk.’ Over de aanleiding om ook in 2021 een H.U.G Digital event te organiseren zegt de organisator: ‘De manier waarop we werken verandert en dat zou ook moeten gelden voor de manier waarop we leren over werk. Daarom organiseren wij deze onconventionele bijeenkomst die internationale HR-deskundigen uit alle branches en van alle niveaus bij elkaar brengt. Door een aantal van de meest toonaangevende cases in de HR-wereld te laten zien willen we mensen nieuwe perspectieven meegeven.’

Praktische informatie

Aan H.U.G Digital 2021 nemen 50 sprekers deel in 30 sessies. Sprekers zijn onder anderen Daniel Illes (Head of People, Vinted), Hamira Riaz (VP Strategic Leadership, VOLVO Group), Alexander Westerdahl (VP HR Research and Development, Spotify), Sarah Thomas (People Manager, Mindful Chef), Ross Seychell (Chief People Officer, Personio), en Chloe Palmer (Head of People, Accel).

Het evenement heeft een programma in het Engels en een programma in het Duits. Ook worden breakouts georganiseerd met een specifieke regionale focus op Spanje, de Benelux en Scandinavië.

Het digitale evenement wordt gehouden op 18 en 19 mei 2021. Deelname is gratis. Je kunt je hier inschrijven.

Met HR-software voor het MKB automatiseert en vereenvoudigt Personio jouw HR-taken. Zodat je tijd overhoudt voor wat echt belangrijk is: mensen!
Bezoek de website of boek een online demo!

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.