Logo
  • Nieuws
  • 23 april 2008
  • Arzu Kokeng
  • Bron: Redactie HRpraktijk.nl

HR wordt digitaler

De strategische rol van HR binnen organisaties wordt steeds belangrijker. En bovendien is er behoefte om de rol van mensen bij de ontwikkeling van organisaties meetbaar, stuurbaar en volgbaar te maken. Draagt een medewerker optimaal bij aan de doelstellingen van de organisatie? Hoe kunnen we dit meten en belangrijker, hoe kunnen we dit sturen?

Beeld HR wordt digitaler

Volgens Hans Kampers, directeur HR Performance van Schouten & Nelissen, ligt het antwoord op deze vragen in de digitalisering van HR. E-HRM ondersteunt uw personeelsafdeling met internettechnologie, en vereenvoudigt doorsneetaken tijdens de instroom, doorstroom en uitstroom van personeel. Denk aan het beheren van personeelsgegevens, het melden van interne vacatures en personeelsregelingen.

 

Digitalisering is optimalisering

Wilt u weten hoe u optimaal gebruik kunt maken van de digitalisering van HR, kom dan naar de HRpraktijk Dag op 20 mei. Drie topsprekers vertellen die dag hoe met de ontketende HR-revolutie om te gaan. Daarnaast wordt u aan de hand van parallelsessies geïnformeerd over de 7 belangrijkste HR-trends voor de komende jaren. Waaronder de sessie ‘HR wordt digitaler: Meetbaar, stuurbaar en volgbaar.’

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.