Logo
  • Nieuws
  • 31 augustus 2011
  • Mariel Hovemann

Praat mee over internationale afspraken over HRM

Wie is eigenlijk eindverantwoordelijk voor HRM, wat zijn de taken en functiegebieden die bij deze functie horen en welke competenties zou een human resource manager moeten hebben? De Verenigde Staten hebben het initiatief genomen om een eenduidig antwoord te geven op bovenstaande vragen. Er is een internationale (ISO) normcommissie opgericht die normen gaat ontwikkelen op het gebied van HRM. Vanuit Nederland kunnen belanghebbenden en experts actief deelnemen aan het ontwikkelen van deze normen.

Beeld Praat mee over internationale afspraken over HRM

Normen voor Human Resource Management maken het eenvoudiger om internationaal dezelfde HRM taal te spreken en talent en kennis uit te wisselen. Vanuit Nederland kunnen belanghebbenden en experts deelnemen aan de ontwikkeling van deze ISO-normen. Daarom organiseert NEN op 29 september een informatiebijeenkomst. Organisaties die belang hebben bij goede afspraken kunnen hieraan deelnemen.

 

De kosteloze informatiebijeenkomst is op donderdag 29 september, om 10.00 uur, bij NEN in Delft. Voor meer informatie neemt contact op met NEN Arbeid, telefoon (015) 2 690 357, e-mail arbeid@nen.nl. Klik hier voor direct aanmelden.

Producttips

Ook interessant

Voorspelt Learning Agility teamsucces?
Succesvolle teams zijn belangrijk voor organisaties

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.