Logo
  • Nieuws
  • 23 december 2008
  • Peter van den Hout

Welke opleider gebruikte u dit jaar?

Voor welke dienstverlener koos u dit jaar primair op het gebied van opleiding, training en coaching? Deze eenvoudige vraag stelden we u onlangs via onze e-mailnieuwsbrief HRpraktijk Signaal. Bijna 250 HR-professionals gaven vervolgens aan welk bedrijf zij op dit gebied hadden ingeschakeld.

Beeld Welke opleider gebruikte u dit jaar?

Het eind van het jaar is traditioneel een periode van 'lijstjes'. Afgelopen september hield HRpraktijk onder de lezers van de e-mailnieuwsbrief Signaal een onderzoek naar de inzet van HR-dienstverleners. We vroegen welke aanbieder door u als HR-professional primair was ingeschakeld. Op het gebied van opleiding, training en coaching heeft dit de volgende top-5 opgeleverd:

 

1. NCOI

2. Schouten & Nelissen

3. De Baak Management Centrum VNO-NCW

4. Boertiengroep

5. Horizon Training & Development

 

Voor NCOI vormde de uitslag aanleiding om een uitgebreide radio- en tv-campagne te starten die in januari wordt uitgezonden. Kijk alvast naar deze campagne.

 

Bent u benieuwd naar de overall top-50 van meest gekozen HR-bedrijven van 2008? Lees dan dit artikel of kijk in de decemberuitgave van HRpraktijk Magazine.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.