Logo
  • Nieuws
  • 31 juli 2012
  • Peter van den Hout

Vernieuwde online samenwerkingstool van Projectplace

Onlangs is de vernieuwde sociale samenwerkingstool van Projectplace gelanceerd. De online tool zorgt voor betrokkenheid en motivatie binnen de gehele organisatie. Naast een vernieuwd design en een update van bestaande functies, worden een nieuwe serie collaborative planningstools en nieuwe mobiele applicaties voor iPad en Android geïntroduceerd.

Beeld Vernieuwde online samenwerkingstool van Projectplace

De nieuwe tools zijn ontworpen ter verbetering van samenwerking, efficiency, betrokkenheid en projectsucces, zowel bij een implementatie binnen de organisatie, als bij projectteams over organisatiegrenzen heen. Deze toevoeging aan de projectmanagement tool is de eerste in de rij van meerdere stappen om organisaties te helpen een social business te worden.

 

“Social businesses realiseren zich dat een organisatie er baat bij heeft als iedereen betrokken wordt bij de samenwerking," aldus Noel Eckhart, country manager Projectplace Benelux. "Met het nieuwe Projectplace hebben we een tool gecreëerd waarmee mensen socialer en daarmee ook succesvoller werken, zowel op projectniveau als binnen de organisatie als geheel."

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.