Logo
  • Nieuws
  • 27 januari 2012
  • Mariel Hovemann

Opleiding en promotie minder belangrijk dan vorig jaar

Nederlandse werknemers zetten in 2012 de werkvoornemens op persoonlijk vlak bovenaan. 23 procent van hen wil meer voor zichzelf opkomen en 39 procent wil zorgen voor een betere werk/privé-balans. Dit blijkt uit online onderzoek van Unique onder 995 respondenten.

Beeld Opleiding en promotie minder belangrijk dan vorig jaar

Unique bracht met dit onderzoek de goede werkvoornemens voor 2012 in kaart. De uitkomsten laten zien dat de voornemens verschoven zijn ten opzichte van vorig jaar en dat werkvoornemens op zakelijk gebied in belang zijn afgenomen.

 

Opleiding

Een opleiding volgen en promotie maken, hebben dit jaar minder stemmen gekregen. Vorig jaar voerden deze voornemens nog de boventoon in de ranking. In 2011 wilde 30 procent een opleiding volgen en dit jaar is dat aandeel 26 procent. Promotie maken is 10 procent in belang gedaald. Dit jaar wil namelijk 12 procent van de Nederlandse werknemers en werkzoekenden promotie maken.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.