Logo
  • Nieuws
  • 29 juni 2010
  • Mariel Hovemann

CEDEO-certificering en een 9 voor HRpraktijk Seminars

De opleidingen van HRpraktijk hebben de Cedeo-certificering Open Bedrijfsopleidingen gekregen. Wat wil zeggen dat maar liefst 90 procent van de cursisten tevreden tot zeer tevreden is over de bij HRpraktijk Seminars en HR Academy gevolgde trainingen. De cursisten zijn onder meer zeer te spreken over de deskundigheid en praktijkgerichtheid van de docenten.

Beeld CEDEO-certificering en een 9 voor HRpraktijk Seminars

Alle opleidingen van HRpraktijk en HR Academy zijn door Cedeo gecertificeerd en beoordeeld met het cijfer 9. Deze 9 voor tevredenheid over het opleidingsprogramma, is gebaseerd op verschillende ijkpunten. Zo waren de opdrachtgevers erg te spreken over de uitvoering van de trainingen. Vooral door de grote hoeveelheid informatie die tijdens de opleidingen wordt geboden en het interactieve karakter hiervan.

 

Unaniem positief


Ook de opleiders en het trainingsmateriaal kregen een zeer positieve beoordeling van de cursisten. Maar ook zaken als het natraject, waarbij cursisten aangaven dat er goed naar de feedback wordt geluisterd, en de prijs-kwaliteitverhouding scoren goed. 

 

Grote stimulans


Uitgever HR Sabine Wernars vindt de erkenning een grote stimulans om door te gaan in de verdere ontwikkeling van het aanbod en denkt daarbij ook aan andere manieren van kennisoverdracht. Bijvoorbeeld blended learning. “Een eerste webinar heeft inmiddels plaatsgevonden en dat kan een prachtige uitbreiding zijn van bijvoorbeeld de leergangen die wij aanbieden.” Daarbij wil zij benadrukken dat WEKA Uitgeverij de erkenning mede te danken heeft aan haar compagnons.

 

Over Cedeo


De onafhankelijke keuringsinstantie Cedeo is uitgegroeid tot hét kenniscentrum op het gebied van HR-trends, onderzoeksmethoden, auditing en kwaliteitsverbetering. De Cedeo-erkenning wordt pas uitgedeeld als minstens 80 procent van de benaderde opdrachtgevers zich uitspreken in termen van (zeer) tevreden. De vereiste basiscriteria betreffen kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.