Logo
  • Nieuws
  • 19 december 2019

De HR Podcast – Afl. 9 Betere mensen selecteren door moderne assessments

Hoe selecteer je de beste kandidaat? Goede assessments bieden de hoogste voorspellende waarde, maar tot voor kort waren die eigenlijk altijd duur, lastig en tijdrovend. Maar nieuwe computerondersteunde assessmenttools helpen om tegen lagere kosten betere mensen te selecteren en onze onbewuste vooroordelen uit het proces te halen.

Beeld De HR Podcast – Afl. 9 Betere mensen selecteren door moderne assessments

Bas van de Haterd, spreker, auteur en adviseur over alles wat met werving te maken heeft, is te gast in aflevering 9 van de HR Podcast. Hij geeft inzicht in de moderne vormen van assessment en tips hoe je deze het beste kan gebruiken om betere mensen te selecteren.

De HR Podcast is een initiatief van HR Academy en HR Praktijk en gaat over innovaties met impact op HR. Elke twee weken verschijnt een nieuwe aflevering. Luister onderweg, op het werk of thuis in de bekende podcast apps zoals Spotify, Apple Podcast en Google Podcast.

Abonneer je in de app op de HR Podcast, zodat je geen aflevering meer hoeft te missen. Kijk voor alle info op www.hrpodcast.nl.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.