Logo
  • Nieuws
  • 10 september 2013

Marleen van Dijk eerste kwartaalwinnaar HR Challenge

Marleen van Dijk is de eerste kwartaalwinnaar van de HR Challenge. Eugène Commandeur, Digital Marketing bij ADP, overhandigde Marleen op maandag 9 september jl. de prijs, een bon ter waarde van 100 euro te besteden bij managementboek.nl. De afgelopen ronde draaide het om wet- en regelgeving op het gebied van HR. Marleen had niet alleen de meeste vragen goed maar beantwoordde deze ook nét even sneller dan Herman Sars. Herman eindigde deze ronde op de tweede plaats, op de hielen gezeten door Caroline van den Wijngaard.

Beeld Marleen van Dijk eerste kwartaalwinnaar HR Challenge

De drie toppers krijgen gedurende een half jaar gratis toegang tot de online kennisbank HR Praktijk Premium.

Vier kwartaalrondes en een finale

De HR Challenge 2013/2014 heeft een looptijd van een jaar en bestaat uit vier (kwartaal)rondes. Iedere ronde levert een winnaar op. De top 3 per ronde gaat door naar de finale, waarin vakgenoten tijdens een spetterend live event de strijd met elkaar aangaan voor de eer én een schitterende hoofdprijs!

Tweede kwartaalronde van start

In iedere ronde staat een HR-thema centraal. Per ronde krijgen deelnemers iedere 3 weken een reeks van vier kennisvragen voorgelegd die ze online moeten beantwoorden (binnen een tijd van 25 seconden per vraag). Inmiddels is de tweede kwartaalronde van start en draait het in de vragen allemaal om TCO/Outsourcing. Ga dus snel naar HR Challenge 2013/2014 en test je parate kennis en vergelijk je score met je contacten op LinkedIn.

De HR Challenge is een gezamenlijk initiatief van HR- en salarisdienstverlener ADP en HR Praktijk van WEKA Business Media.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.