Logo
  • Nieuws
  • 7 juni 2011
  • Peter van den Hout

Heeft ú het beste HR-beleid van Nederland?

Bent u trots op uw HR-beleid en heeft u goede resultaten behaald? Heeft u HR-instrumenten ontwikkeld met een focus op sociale innovatie? En wilt u feedback op uw HR-beleid ontvangen door een professionele vakjury? Ding dan mee naar de HR Proffie 2011!

Beeld Heeft ú het beste HR-beleid van Nederland?

De HR Proffie, voorheen P&O Proffie, is dé vakprijs voor het beste HR-beleid in Nederland. Een professionele vakjury reikt deze prijs jaarlijks uit aan de organisatie die het beste HR-beleid vaststelt en uitoefent.

 

De organisatie van deze prijs is in handen van Berenschot, Tempo-Team, HR Strategie en NVP. De HR Proffie wordt sinds 2004 uitgereikt door een vakjury. In 2010 wonnen Friesland Campina en Ingram MICRO B.V. deze prestigieuze prijzen.

 

Nieuw: HR Proffie voor Innovatie

Nieuw dit jaar is de uitreiking van de HR Proffie voor Innovatie. Deze prijs kan een organisatie met het meest vernieuwende, effectieve of toekomstgerichte HR-beleid winnen. Het doel van de HR-innovatie is om arbeidsproductiviteit te verhogen, talenten binnen organisaties beter te benutten en de arbeidsmarkt te optimaliseren.  

 

Meedoen?

Wilt u meedingen naar deze prestigeuze prijzen? Inschrijven kan heel eenvoudig door een korte Proffie Pitch in te dienen. U kunt zelf kiezen naar welke prijs u wilt meedingen, deelname aan beide categorieën is ook mogelijk. Na inschrijving ontvangt u een vragenlijst, die u voor 8 juli 2011 dient te retourneren. De feestelijke uitreiking van de prijzen vindt plaats op woensdag 2 november 2011.

 

Klik hier voor inschrijving en meer informatie

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.