Logo
  • Nieuws
  • 21 juni 2012
  • Mariel Hovemann

Ding mee naar de HR Proffie én de nieuwe Veerkrachtprijs

Bent u trots op uw HR-beleid en heeft u goede resultaten behaald? En wilt u feedback op uw HR-beleid ontvangen door een professionele vakjury? Ding dan mee naar de HR Proffie 2012. De HR Proffie 2012 is dé vakprijs voor het beste HR-beleid in Nederland. Nieuw dit jaar is de Veerkrachtprijs.

Beeld Ding mee naar de HR Proffie én de nieuwe Veerkrachtprijs

Vorig jaar is handels- en serviceorganisatie Pon winnaar geworden van de HR Proffie. De HR Proffie Innovatieprijs ging naar Aluchemie. Maar de HR Proffie is meer dan een prijs. Het is een netwerkevenement waar HR-professionals elkaar ontmoeten en kunnen sparren. Bovendien krijgt de winnaar een op maat gemaakte benchmark op basis van het Ken- en Stuurgetallenonderzoek van Berenschot. En natuurlijk professionele feedback van een vakjury.

 

HR Proffie Veerkrachtprijs

Organisaties moeten juist nu met hun HRactiviteiten zeer veerkrachtig zijn. Want ondanks alle technische ontwikkelingen, bepaalt uiteindelijk de factor mens of bedrijven succesvol zijn en blijven. Daarom komt de HR Proffie organisatie nu, naast de jaarlijkse Beleidsprijs, met de Veerkrachtprijs. Deze HR Veerkrachtprijs wordt toegekend aan het bedrijf dat heeft laten zien als beste en op een onderscheidende wijze HR-strategie en HR-activiteiten op de snel veranderende omstandigheden af te stemmen.

De organisatie van de HR Proffie nomineert bedrijven die in 2012 hebben laten zien dat ze een veerkrachtig HR-beleid en HR-executie hadden. Wanneer u zelf vindt dat uw bedrijf in aanmerking zou moeten komen voor de HR Veerkrachtprijs, dan kunt u dit bij de HR Proffie organisatie aanmelden: proffie@berenschot.nl.

 

Inschrijven


Inschrijven kan heel eenvoudig door een korte Proffie Pitch in te dienen. Na inschrijving ontvangt u een vragenlijst. De feestelijke uitreiking van de prijzen vindt plaats op 8 november. De organisatie van deze prijs is in handen van Berenschot, Tempo-Team, HRStrategie en NVP. Meer informatie en aanmelden

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.