Logo
  • Nieuws
  • 7 september 2012
  • Mariel Hovemann

Be Informed geselecteerd als softwareleverancier UWV

Be Informed is door het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV) geselecteerd als softwareleverancier voor het programma E-werken. De overeenkomst omvat de levering van Be Informed´s modelgedreven business process platform en aanvullende diensten.

Beeld Be Informed geselecteerd als softwareleverancier UWV

Met het programma ´E-Werken´wil UWV een groot aantal klantprocessen verder automatiseren. Het applicatielandschap zal de komende jaren stapsgewijs worden vereenvoudigd door steeds grotere inzet van het Be Informed business process platform.

 

BI werd onder meer gekozen vanwege de intuïtieve manier waarop beleidsmedewerkers zelf beleidsregels kunnen onderhouden en de manier waarop wijzigingen snel en transparant worden doorgevoerd.

 

“We zijn bijzonder blij met de keuze van UWV voor BI. UWV heeft een duidelijke visie op wat het wil bereiken, en heeft een ambitieus maar zeer realistisch programma neergezet. Binnen het overheidsdomein is BI al een bewezen oplossing voor administratieve kernprocessen, en de keuze van UWV bewijst wederom de kracht van onze oplossingen - in dit geval voor het administreren van uitkeringen”, aldus Rik Hoogenberg, CEO van BI.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.