Logo
  • Nieuws
  • 12 april 2011
  • Redactie HRpraktijk

Alle strategische HR-informatie op één plek te vinden

De website www.hrstrategie.nl voor de top in HR-management is geheel vernieuwd. Naast een online artikelarchief is de website uitgebreid met business dossiers, onderzoeksrapporten en een innovatienetwerk.

Beeld Alle strategische HR-informatie op één plek te vinden

De dossiers op HRstrategie.nl behandelen uiteenlopende strategische thema’s met een human capital-component, zoals leiderschap, verandermanagement, internationale arbeidsrelaties en return on investment van HR.

 

“De website voorziet personeelsmanagers en HR-directeuren in hun toenemende behoefte aan informatie op het snijvlak van HR en business,” legt hoofdredacteur Peter van den Hout uit. “HR Strategie bekleedt daarmee een unieke positie als kennisplatform en innovatienetwerk voor HRM in Nederland.”

 

Toegevoegde waarde HR

De vernieuwde site maakt deel uit van een crossmediaal productportfolio dat verder bestaat uit een magazine, een Ken- en stuurgetallen onderzoeksrapport (samen met Berenschot), een online benchmarktool, leergangen en masterclasses. “HR-managers moeten voortdurend hun toegevoegde waarde aantonen binnen de organisatie,” vertelt Van den Hout. “Met HR Strategie geven we hen de juiste tools in handen om effectief beslissingen te beïnvloeden tot in de boardroom.”

 

Naast vrij toegankelijke informatie krijgen abonnees exclusief toegang tot een online tijdschriftarchief met interviews, achtergrondartikelen en belangwekkende publicaties uit de afgelopen jaargangen van HR Strategie.

 

Meer informatie op www.hrstrategie.nl

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.