Logo
  • Nieuws
  • 13 april 2021
  • Bron: HR Academy

De HR Podcast – Afl. 11 Jumbo: Met 7 zekerheden van opinies naar datagedreven HR

Net als veel andere organisaties onderneemt Jumbo initiatieven om van opinies en buikgevoel naar een meer fact based HR-beleid te komen. Aan de hand van 7 zekerheden heeft Jumbo daarin grote stappen gezet.

Beeld De HR Podcast – Afl. 11 Jumbo: Met 7 zekerheden van opinies naar datagedreven HR

De bekende supermarktketen met meer dan 80.000 medewerkers en ruim 8 miljard euro omzet, is een omvangrijk programma gestart voor de implementatie van datagedreven besluitvorming in HR. Hedwig Klarenbeek, Manager HR Analytics & Services, vertelt in aflevering 11 hoe Jumbo dat aanpakt en wat HR-vakgenoten daarvan kunnen leren.

De HR Podcast is een initiatief van HR Academy en HR Praktijk en gaat over innovaties met impact op HR. Elke twee weken verschijnt een nieuwe aflevering. Luister onderweg, op het werk of thuis in de bekende podcast apps zoals Spotify, Apple Podcast en Google Podcast. Abonneer je in de app op de HR Podcast, zodat je geen aflevering meer hoeft te missen. Kijk voor alle info op www.hrpodcast.nl.

Tijdens het Nationaal HR Analytics Congres gaat Hedwig in op welke strategic sourcing keuzes voor HR Analytics zijn gemaakt, waarom deze keuzes gemaakt zijn én hoe die hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van HR Analytics bij Jumbo. Een en ander licht ze toe aan de hand van het continuous listening programma van Jumbo. U kunt de sessie bijwonen en Hedwig vragen stellen. Ga naar www.hranalyticscongres.nl voor meer informatie.

 

HR Academy biedt opleidingen voor Human Resources. Onze passie is om mensen een stap verder te brengen in hun carrière. Dit doen we door HR-professionals te ondersteunen met een uitgebalanceerd aanbod opleidingen. Binnen dit aanbod zijn alle opleidingen van topniveau onder begeleiding van hoogleraren en experts.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.