Logo
  • Download
  • 1 maart 2014

Werken aan vitaliteit succesvol bij Flora Holland

Stapelwagens voortduwen en –trekken, fusten met bloemen en planten verplaatsen, veel lopen en staan. Het werk van de logistiek medewerkers bij Flora Holland is niet per se zwaar, maar met de verkeerde werktechnieken kan het toch behoorlijk belastend zijn.
Beeld Werken aan vitaliteit succesvol bij Flora Holland

Download

Type:
PDF
Grootte:
2 pagina's
Download
Aangeboden door:
Arbo Unie

Ruim de helft van de klachten bij de coöperatie heeft te maken met fysieke aandoeningen zoals schouder-, rug- en knieklachten. Maar mede dankzij vitaliteitscoaches en fysiotherapeuten is het verzuim onder controle.

Arbo Unie is een groep gedreven professionals in de bedrijfsgezondheidszorg, die organisaties vooruit brengt. Wij helpen mensen een leven lang optimaal te laten werken. Op een gezonde, veilige en productieve manier, zodat ze al hun mogelijkheden ten volle kunnen benutten. Arbo Unie is er voor organisaties in Nederland, die de filosofie van duurzame inzetbaarheid delen en die willen investeren in mensen.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.