Logo
  • Download
  • 14 maart 2014

Vitaliteit in bedrijf

Elke organisatie heeft belang bij vitale en optimaal inzetbare medewerkers. De rol van de leidinggevende is cruciaal om dit te ondersteunen. Het management ontwikkelprogramma leert leidinggevenden om strategisch, effectief en succesvol aan de slag te gaan met het bevorderen van vitaliteit.
Beeld Vitaliteit in bedrijf

Download

Type:
PDF
Grootte:
1 pagina
Download
Aangeboden door:
Arbo Unie

In drie sessies van een dag leren leidinggevenden hoe ze aan de slag gaan met het integreren van vitaliteit binnen hun eigen afdeling. Elke sessie heeft een andere insteek.

Arbo Unie is een groep gedreven professionals in de bedrijfsgezondheidszorg, die organisaties vooruit brengt. Wij helpen mensen een leven lang optimaal te laten werken. Op een gezonde, veilige en productieve manier, zodat ze al hun mogelijkheden ten volle kunnen benutten. Arbo Unie is er voor organisaties in Nederland, die de filosofie van duurzame inzetbaarheid delen en die willen investeren in mensen.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.