Logo
  • Download
  • 14 maart 2014

Evenementen en workshops

Arbo Unie biedt de werkgever via het online vitaliteitsplatform VIEF toegang tot zelftesten, workshops en deelname aan vitaliteitsevenementen. Hierbij valt te denken aan persoonlijke coachingstrajecten en deskundig advies waarmee werknemers thuis en op het werk aan de slag gaan.
Beeld Evenementen en workshops

Download

Type:
PDF
Grootte:
1 pagina
Download
Aangeboden door:
Arbo Unie

Omdat ieder op zijn eigen manier vitaal wil zijn, biedt VIEF verschillende programma’s aan op zowel fysiek, mentaal, zingeving- of sociaal vlak. Programma’s zoals coaching om meer te bewegen, voedingsadvies, maar ook e-learning en workshops op het gebied van persoonlijke effectiviteit en de balans tussen werk en privé. Een actief onderdeel van VIEF zijn workshops en evenementen: VIEF DO.

Arbo Unie is een groep gedreven professionals in de bedrijfsgezondheidszorg, die organisaties vooruit brengt. Wij helpen mensen een leven lang optimaal te laten werken. Op een gezonde, veilige en productieve manier, zodat ze al hun mogelijkheden ten volle kunnen benutten. Arbo Unie is er voor organisaties in Nederland, die de filosofie van duurzame inzetbaarheid delen en die willen investeren in mensen.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.