Logo
  • Achtergrond
  • 25 september 2023
  • Redactie HR Praktijk

De HR Podcast afl. 89 - Gwen Kolader, Global Head DE&I Hexaware over de positieve business impact van DE&I

De term Diversity, Equality & Inclusion is inmiddels binnen het HR-domein en daarbuiten al aardig ingeburgerd. Maar weet iedereen ook wat er precies mee wordt bedoeld? En wat een DE&I-beleid inhoudt?

Beeld De HR Podcast afl. 89 - Gwen Kolader, Global Head DE&I Hexaware over de positieve business impact van DE&I

De gast van aflevering 89 van de HR Podcast, Gwen Kolader, begon haar HR-loopbaan bijna 20 jaar geleden als HRM-junior bij een advocatenkantoor. Ze ontwikkelde zich in de tussenliggende jaren als een HR-leider met een duidelijk gezicht en is al vanaf het eerste begin lid van de CHRO Community.

'DE&I wordt vaak gezien als een 'HR-dingetje'. Maar het moet echt opgenomen worden in alles wat je doet in de organisatie'

In haar huidige functie is zij verantwoordelijk voor het wereldwijde DE&I-beleid bij Hexaware, de partij achter Mobiquity. Volgens haar omgeving vervult Gwen haar rol recht vanuit het hart en met grote gedrevenheid en is zij de ideale belichaming van waar DE&I voor staat.

Hoe ze dit doet? Daar vertelt ze in deze podcast uitgebreid over.

De HR Podcast is een initiatief van CHRO.nl⁠, HR Praktijk⁠ en HR Academy en gaat over leiderschap en innovatie in HR. Elke twee weken verschijnt een nieuwe aflevering. Luister onderweg, op het werk of thuis in de bekende podcast apps zoals ⁠Spotify⁠, ⁠Apple Podcast⁠ en Google Podcast⁠. Abonneer je in de app op de HR Podcast, zodat je geen aflevering meer hoeft te missen.

 
 

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.