Logo

Renée Sauer

Pasfoto
Functie:advocaat werkzaam binnen de sectie Arbeid & Pensioen GMW advocaten
Organisatie:GMW advocaten

Renée is als advocaat werkzaam binnen de sectie Arbeid & Pensioen. Zij is gespecialiseerd in het Nederlands en internationaal arbeidsrecht. Renée is sinds 2006 advocaat en werkte voordat zij zich in 2018 aan GMW advocaten verbond een aantal jaren zelfstandig onder de naam Sauer Arbeidsrecht.

Renée heeft veel ervaring op het gebied van individueel en collectief ontslagrecht, het opstellen van (maatwerk) arbeidsovereenkomsten en arbeidsvoorwaardenreglementen, (wijziging in) arbeidsvoorwaarden, cao-recht, non-concurrentie(bedingen) en ziekte & re-integratie. Ook wordt zij regelmatig ingeschakeld voor arbeidsrechtelijke kwesties bij faillissementen en overgang van ondernemingen.

Renée gaat grondig en nauwgezet te werk. Ze zet haar tanden graag in juridische puzzels, maar houdt ook van haar vak omdat het echt mensenwerk is. Ze zorgt dat zij altijd goed geïnformeerd is en houdt te allen tijde persoonlijk contact met haar cliënten. Cliënten typeren Renée als down to earth, realistisch en integer.

Bijdragen