Logo

Zoekresultaten

Er zijn 14 items voor podcast gevonden. Pagina 1 van 2.

Zoeken
De zoekmachine zoekt standaard op alle trefwoorden afzonderlijk waarbij documenten met alle trefwoorden het beste scoren en dus bovenaan verschijnen. Bovendien houdt de zoekmachine rekening met het tekstelement waarin het trefwoord verschijnt: een trefwoord in de kop van een artikel of in de introductietekst scoort hoger dan hetzelfde trefwoord in de lopende tekst. Ook de frequentie van het trefwoord in het document en een eventuele publicatiedatum bepalen de relevantie van een document.

Zoekopdracht aanpassen
Verder kunt u ook gebruik maken van AND, OR en quotes om uw zoekopdracht aan te passen, bijvoorbeeld:
- digitaal AND transformatie zoekt alleen naar document waarin beide trefwoorden voorkomen
- digitaal OR transformatie zoekt naar documenten waarin één van beide of beide trefwoorden voorkomen
- "digitale transformatie" zoekt alleen naar documenten waarin beide woorden na elkaar voorkomen

Sorteren
U kunt sorteren op:
- Relevantie: het systeem houdt rekening met publicatiedatum en score (het voorkomen van woorden in het document)
- Datum: het systeem toont documenten met de meest recente publicatiedatum het eerst
- Score: het systeem toont documenten met de hoogste score het eerst en houdt geen rekening met publicatiedatum

De HR Podcast afl. 97 - HR-projecten succesvol aansturen

De aanvliegroute van HR-projecten ontbeert vaak een heldere en doordachte aanpak. Erik Marcelis, docent projectmanagement, legt uit hoe dat beter kan, waardoor projectmatig werken HR-professionals en teams helpt om meer impact te hebben en tot betere resultaten te komen.

Top 5 Best Beluisterde HR Podcasts van 2023: van ChatGPT tot transformatie employee journey Rabobank

In de HR Podcast geven we je elke twee weken inzichten in leiderschap en innovatie in HR. Om je te informeren én te inspireren. Wat waren het afgelopen jaar de best beluisterde afleveringen? Bekijk het hier en beluister ze (nog eens). Of lees de interviews.

Top 5 Best Beluisterde HR Podcasts

In de HR Podcast geven we je elke twee weken inzichten in leiderschap en innovatie in HR. Om je te informeren én te inspireren. Wat waren de afgelopen tijd de best beluisterde afleveringen? Bekijk het hier en beluister ze (nog eens terug). Of lees de gespreksverslagen.

De HR Podcast afl. 88 - De mogelijkheden en onmogelijkheden van ChatGPT voor HR

Ook HR-professionals kunnen niet om de nieuwe chatbot heen. Je kunt namelijk bijna al jouw HR-werkzaamheden optimaliseren met deze revolutionaire tool – van recruitment tot vacatureteksten en van onboarding tot arbeidsrecht. Docent van de masterclass ‘ChatGPT en AI voor HR-professionals’ Vincent Roders neemt ons mee langs de mogelijkheden en onmogelijkheden van ChatGPT.

De HR Podcast afl. 74 - Met nudging en framing het gedrag van medewerkers positief beïnvloeden

Als HR-professional loop je vroeg of laat tegen gedrag van medewerkers aan waar je niet blij mee bent. Zoals medewerkers die geen eigen regie nemen over hun inzetbaarheid, niet reageren op MTO’s of geen gebruik maken van opleidingsbudgetten. Of wat dacht je van leidinggevenden die verzaken om gesprekken met hun mensen te voeren? Of het goede voorbeeld te geven aan hun team? Een gangbare reactie is om het gesprek aan te gaan en uit te leggen waarom je denkt dat het anders kan. Maar dit is erg tijdrovend en vereist veel overtuigingskracht. Gelukkig kan dat ook anders!

HR Podcast - Professioneel stemgebruik: informeren, motiveren én inspireren met je stem

In aflevering 83 van de podcastserie over innovatie en leiderschap in HR is Alex Boon te gast. Hij is een ervaren sprekerstrainer en heeft zich vanuit zijn achtergrond als logopedist gespecialiseerd in hoe je je stem kunt gebruiken om effectiever te communiceren. 

HR Podcast afl. 71 - De maatschappij komt nadrukkelijker de organisatie in: 'HR zal stevigere standpunten moeten innemen'

HR-professionals staan voor grote vraagstukken zoals de structurele personeelstekorten, oprukkende technologie en snel veranderende normen en waarden op de werkvloer. Welke impact hebben deze grote bewegingen in de maatschappij en organisaties op het vakgebied van HR? Hoe moet HR zich verder ontwikkelen om adequate antwoorden te kunnen geven en relevant te blijven?

Patricia Gielis, Directeur HR Radboud Universiteit: 'Bij de grote arbeidsmarktvragen speelt HR een belangrijke rol'

Wat zet je als organisatie nu hoog op de HR-agenda en wat laat je als hype voorbijgaan? Op de 100-jarige Radboud Universiteit missen de grote HR-vragen hun impact niet: de krappe arbeidsmarkt, hybride werken, digitalisering, veranderende normen op de werkvloer. Met purpose, innovatie, welzijn en balans als speerpunten. Hoe stel je een organisatie in staat in dat krachtenveld te bewegen?

6 tips om je HR-beleid naar een hoger niveau te tillen

Betrokken en tevreden medewerkers zijn van groot belang voor het succes van een onderneming. Mensen maken immers het bedrijf. In een podcastreeks bespreekt Spod on zes HR-uitdagingen die je kunt ombuigen naar zes kansen met onderstaande tips.

Innovatie-expert Rex Bierlaagh: ‘Gebruik design thinking vanuit HR-perspectief altijd in multidisciplinaire teams’

Op een creatieve manier HR-vraagstukken oplossen is in veel organisaties nogal een uitdaging. Trainer en coach Rex Bierlaagh heeft er verschillende methoden voor. Zijn design thinking helpt ook om HR-businesspartnerschaps te verstevigen. ‘Een HR-probleem kun je eigenlijk niet oplossen met alleen HR-mensen, wel met een doorsnede van de organisatie.’

Filter op:

Onderwerp