Logo

Zoekresultaten

Er zijn 20 items voor Hulp bij inloggen gevonden. Pagina 1 van 2.

Zoeken
De zoekmachine zoekt standaard op alle trefwoorden afzonderlijk waarbij documenten met alle trefwoorden het beste scoren en dus bovenaan verschijnen. Bovendien houdt de zoekmachine rekening met het tekstelement waarin het trefwoord verschijnt: een trefwoord in de kop van een artikel of in de introductietekst scoort hoger dan hetzelfde trefwoord in de lopende tekst. Ook de frequentie van het trefwoord in het document en een eventuele publicatiedatum bepalen de relevantie van een document.

Zoekopdracht aanpassen
Verder kunt u ook gebruik maken van AND, OR en quotes om uw zoekopdracht aan te passen, bijvoorbeeld:
- digitaal AND transformatie zoekt alleen naar document waarin beide trefwoorden voorkomen
- digitaal OR transformatie zoekt naar documenten waarin één van beide of beide trefwoorden voorkomen
- "digitale transformatie" zoekt alleen naar documenten waarin beide woorden na elkaar voorkomen

Sorteren
U kunt sorteren op:
- Relevantie: het systeem houdt rekening met publicatiedatum en score (het voorkomen van woorden in het document)
- Datum: het systeem toont documenten met de meest recente publicatiedatum het eerst
- Score: het systeem toont documenten met de hoogste score het eerst en houdt geen rekening met publicatiedatum

38 Procent doet werk met minder plezier

Naarmate de coronacrisis langer duurt, kampt 29% van de werkenden met steeds meer werkstress. 38% doet zijn/haar werk met minder plezier en 21% zegt dat de sfeer op het werk steeds grimmiger wordt. Ook geeft ruim 1 op de 3 ondervraagden aan dat het verzuim op het werk toeneemt. Een vijfde stelt dat de onderlinge spanningen op de werkvloer oplopen.

Hoe geef je nu echt inhoud aan duurzame inzetbaarheid?

Van 23 t/m 27 november 2020 is het de Week van de Duurzame Inzetbaarheid. Een thema waar landelijke aandacht voor gevraagd wordt. Titus Kramer, CEO van onder meer arbodienst Capability en preventieplatform Qragt, deelt in dit artikel zijn visie. Volgens hem is het de hoogste tijd om duurzame inzetbaarheid echt concreet te gaan maken om te voorkomen dat werknemers in de ‘verzuimfuik’ zullen belanden.

Relatie onder druk door thuiswerken? 3 tips

Nu veel Nederlanders thuis werken, lopen werk en privé naadloos in elkaar over. Partners zijn hele dagen op elkaar aangewezen, moeten kinderen ondersteunen bij hun schoolwerk en ondertussen hun eigen werk uitvoeren. Werkstress en onzekerheid over de situatie komen nu samen aan het thuisfront, wat de druk op een relatie flink kan opvoeren.

Programma Vitaal Bedrijf gelanceerd - Qragt is partner

Op maandag 5 oktober is het het landelijke programma Vitaal Bedrijf (www.vitaalbedrijf.info) gelanceerd. Dit programma, waar Qragt partner van is, helpt ondernemers met het verbeteren van de vitaliteit op de werkvloer. Dat levert ondernemers en medewerkers veel op: meer productiviteit, meer werkplezier en minder verzuim.

Qragt challenget de traditionele arbodienstverleners

Wat als we onszelf als arbodienst nou eens overbodig konden maken. Want geloof het of niet, directeur Ronald Donkers had voorheen een hekel aan arbodiensten. Die werken vaak nog op een wijze die niet meer aansluit op de problemen waarmee werknemers tegenwoordig geconfronteerd worden.

Aan de slag met een positieve werkcultuur? Maak een manifest

Wat wordt na Covid-19 de werkstrategie van jullie team? Is hybride straks de heilige graal en hoe ga je dan met elkaar om? In wat voor cultuur kunnen jullie floreren en werken jullie effectief samen? Je teamcultuur aanpassen aan een nieuwe situatie is niet binnen twee maanden gefikst.

Werkdruk/stress: de do's & don'ts

Volgens de Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden (NEA) uitgevoerd door TNO en CBS geeft 35,3 % van de geënquêteerden aan dat werkdruk/werkstress de oorzaak van verzuim is. Wat kun je hier aan doen? Werk aan je energiebronnen en positieve factoren. Voorkom dat gezonde werkdruk omslaat in ongezonde werkstress. Enkele do’s & don’ts.

CSU ‘Top Employer’ door DI-programma ‘Fris in je Werk’

Voor de zesde keer op rij mag CSU zich ‘Top Employer Nederland’ noemen. Dit wereldwijde certificaat van het Top Employers Institute wordt jaarlijks uitgereikt aan organisaties die de allerbeste werkomgeving creëren. CSU doet dit onder meer met 'Fris in je Werk', een programma van activiteiten om medewerkers duurzaam inzetbaar te houden.

Alles wat je nog niet wist over overspannenheid

Overspannenheid of overspannen zijn. We hebben er allemaal wel eens van gehoord of zelfs mee te maken gehad. Maar wat is het nu precies? En is er een verschil met bijvoorbeeld een burn-out? Wat kunnen we eraan doen en hoe herken je overspannenheid? Het zijn allemaal relevante vragen, want in de huidige tijd is dit probleem niet meer weg te denken in onze maatschappij. Bedrijfsarts Lodewijk Roskott van Capability over zijn professionele ervaringen met overspannenheid.

Dat gaat jou echt niks aan…………!

(over het gesprek wat je moet voeren met je medewerksters over hun welzijn/gezondheid) In ieders leven gaat het wel eens even minder goed. Soms is de ‘dip’ van persoonlijke aard, soms heeft het werk een directe invloed. Er zijn medewerkers die jou als werkgever goed op de hoogte houden van hun wel en wee… Je hoeft niets te doen en met enige regelmaat krijg je een update. Andere medewerkers zijn veel meer terughoudend en van hen weet je eigenlijk niet hoe het met ze gaat.

Filter op: