Logo
  • Download
  • 6 mei 2024

Werknemers behouden door te investeren in vitaliteit

Benieuwd hoe het met de vitaliteit op de Nederlandse werkvloeren is gesteld? Wil je tips over hoe je als werkgever kan investeren in vitaliteit? Download de OneFit Vitaliteitsgids en krijg waardevolle inzichten waarmee jij medewerkers kan behouden en nieuw talent kan aantrekken.
Beeld Werknemers behouden door te investeren in vitaliteit

Download

Download
Aangeboden door:
OneFit

Hoe gaat het met de vitaliteit van werkend Nederland? Welke wensen zijn er op dit gebied? En komt dit eigenlijk wel overeen met wat werkgevers bieden?

In de OneFit Vitaliteitsgids bespreken we vitaliteit op de werkvloer. Daarbij geven experts op het gebied van employee wellbeing, mentale vitaliteit, fysieke vitaliteit en diversiteit & inclusiviteit hun visie op de feiten. Ook geven ze tips. Zij weten namelijk als geen ander welke uitdagingen hierbij komen kijken en hoe je deze het beste kunt tackelen.

OneFit is het meest flexibele en diverse zakelijke sportabonnement van Nederland. Met OneFit hebben jouw medewerkers toegang tot meer dan 1.000 sportscholen, studio's en wellnessfaciliteiten. Ze kunnen kiezen uit meer dan 50 sportcategorieën via onze handige app. Naast individuele sessies kunnen jouw collega's ook gezamenlijk een aantal verschillene workouts boeken, afhankelijk van het type membership dat ze kiezen.

Producttips

Ook interessant

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.