Logo
  • Nieuws
  • 23 juli 2009
  • Lianne Bouman

Zoekt u nog talenten?

Bent u op zoek naar werknemers? Dat lijkt misschien een rare vraag in deze tijden van oplopende werkloosheid. Toch is er in bepaalde sectoren nog steeds een tekort aan vakmensen en talent kunt u altijd gebruiken, toch? Misschien vindt u ze wel - met subsidie! - op de Landelijke Banenmarkt van UWV WERKbedrijf die op 1 oktober plaatsvindt.

Beeld Zoekt u nog talenten?

De Landelijke Banenmarkt, georganiseerd door UWV WERKbedrijf en gemeenten, is het grootste banenevenement van Nederland waar werkgevers persoonlijk kunnen kennismaken met werkzoekenden. Hij wordt ieder jaar druk bezocht door starters en mensen met ervaring en opleiding.

 

Ook de talenten van mensen die al langer op zoek zijn naar werk of van mensen met een arbeidshandicap kunnen van grote waarde voor uw organisatie zijn. Voor deze kandidaten kunt u in veel gevallen in aanmerking komen voor interessante (financiële) regelingen. Naast vele andere werkgevers zijn ook UWV WERKbedrijf, gemeenten, opleiders en intermediairs prominent aanwezig.

 

Stand huren?

Werkgevers die aanwezig willen zijn als standhouder op één of meer locaties kunnen zich opgeven via het aanmeldingsformulier op werk.nl. De site biedt de werkgever ook uitgebreide informatie. Voor algemene vragen of opmerkingen over de Landelijke Banenmarkt 2009 kunt u telefonisch contact opnemen met 0800 – 8001 (bereikbaar op werkdagen van 8.00 uur tot 17.00 uur).

 

Tip

Werkgevers kunnen kosteloos hun vacatures presenteren op de Landelijke Banenmarkt, ook als ze niet als standhouder aanwezig zijn. Dit kan heel eenvoudig via de website van UWV WERKbedrijf.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.