Logo
  • Nieuws
  • 7 oktober 2009
  • Peter van den Hout

HR-prijzen voor KPN en Microsoft

De P&O Proffie, een vakprijs voor goed HR-beleid, gaat dit jaar naar KPN. Het telecombedrijf werd geprezen om zijn succesvolle talentenprogramma, het vernieuwde duurzaamheidbeleid en de invoering van het Nieuwe Werken. Juist voor dit laatste onderdeel kreeg Microsoft de HR-Innovatieprijs.

Beeld HR-prijzen voor KPN en Microsoft

“Ik zie dit als een groot compliment voor een bedrijf dat aan het begin van deze eeuw nog aan de rand van de afgrond stond,” aldus Hein Knaapen, Corporate HR Directeur van KPN. “Het is de uitdaging om jezelf voortdurend opnieuw uit te vinden en je mensen te laten uitblinken. Daar gaan we dus op volle sterkte mee door!”

 

De P&O Proffie - een initiatief van Berenschot, Tempo-Team en Intermediair PW- werd dit jaar voor de zesde keer uitgereikt. Naast winnaar KPN waren Achmea, ING Retail, Isala Klinieken en Start People genomineerd. De organisaties zijn beoordeeld op basis van het Berenschot Model voor Strategisch Personeelsmanagement; dit model laat zien welke  samenhang er bestaat tussen de organisatiecontext- en strategie en het daaruit voortvloeiende HR-beleid.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.