Logo
  • Nieuws
  • 3 juli 2019

Hoe vervult u uw vacatures?

Vanwege de historisch lage werkloosheidscijfers en het grote aantal openstaande vacatures is er momenteel sprake van flinke krapte op de Nederlandse arbeidsmarkt. Hoe gaat u met deze schaarste om?

Beeld Hoe vervult u uw vacatures?

Welke middelen zet u in voor het werven van nieuwe mensen? En hoe kijkt u naar de toekomst van werving? HR Praktijk doet in samenwerking met Yoores onderzoek naar de invulling van vacatures door werkgevers in Nederland. Hiervoor leggen wij u graag enkele vragen voor.

Als dank voor uw medewerking ontvangt u een benchmarkrapport met de resultaten en maakt u kans op een gratis Recruitment Workshop bij u op locatie, om uw werving op een hoger niveau te tillen.

Doe mee aan de survey

Actief sinds 2011 als Recruitment Solutions Provider, heeft Yoores als specialist op dit gebied een grote voorsprong. Begonnen met Recruitment Process Outsourcing (RPO), hebben wij de processen opgesplitst en bieden wij nu ook Recruitment Marketing, Employer Branding en Consultancy als losse diensten aan. Met Employer Branding als rode draad door het proces geloven wij niet in 100% automatisering. Yoores is een mensgerichte en professioneel geschoolde Recruitment Consultant.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.