Logo
  • Nieuws
  • 15 februari 2023

De HR Podcast afl. 78 - Met een multidisciplinair team werken aan naadloze medewerkersreizen

Hoe ontwikkelt de toekomst van werk zich onder invloed van thema’s als hybride werken en diversiteit/inclusiviteit? En hoe verandert hierdoor de verhouding tussen werkgevers en werknemers en de rol van HR? In aflevering 78 van de HR Podcast is Janine Vos, groepsdirectielid & CHRO van Rabobank te gast. Zij richt zich momenteel op het doorvoeren van een organisatietransformatie die moet leiden tot naadloze medewerkersreizen.

Beeld De HR Podcast afl. 78 - Met een multidisciplinair team werken aan naadloze medewerkersreizen

Bijzonder hieraan is dat dit een nieuwe manier van werken vraagt, waarbij collega’s met een facilitaire, HR-, IT-, marketing & communicatie-achtergrond in multidisciplinaire teams ernaar streven om deze medewerkersreizen van A tot Z te verzorgen.

‘De start is altijd: Wat zegt de medewerker? En wat kunnen wij anders doen?'

Janine vertelt meer over hoe deze multidisciplinaire teams het mogelijk maken dat medewerkers de centrale rol daadwerkelijk krijgen en zelf ook zo ervaren. Daarnaast gaat zij in op de veranderende rol voor de HR-leider.

De HR Podcast is een initiatief van CHRO.nl en HR Praktijk en gaat over leiderschap en innovatie in HR. Elke twee weken verschijnt een nieuwe aflevering. Luister onderweg, op het werk of thuis in de bekende podcast apps zoals Spotify, Apple Podcast en Google Podcast. Abonneer je in de app op de HR Podcast, zodat je geen aflevering meer hoeft te missen.

 

 

HR Academy - Kennis op niveau! HR Academy is er speciaal voor HR-professionals en functionarissen met personeelsverantwoordelijkheid. Want we hebben ons helemaal gespecialiseerd in kennisopleidingen op het gebied van human resources management. We weten hoe breed dat speelveld is en we kennen de veelheid aan onderwerpen waarvan je op de hoogte moet zijn. Daarom helpt HR Academy je om in jouw dagelijkse praktijk effectief te zijn en te groeien in je vak. Daarvoor bieden we je hoogwaardige opleidingen om je kennis op niveau te brengen én te houden. Van wet- en regelgeving tot strategie en beleid.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.