Logo
  • Achtergrond
  • 19 februari 2024
  • Linda Smolders - Adformatie Beeld: Marijn Scheeres

De Werkplek: 'Werken bij Triple betekent ook ruimte en plek voor hobby’s en liefhebberijen'

Voor de rubriek De Werkplek bezoekt redacteur Linda Smolders voor Adformatie werkplekken in Nederland. Zo ging ze langs bij bureau Triple dat vorig jaar verkozen werd tot Great Place to Work, een van de beste werkplekken in Nederland. Ze maakte daar een rondje met Michael Plein, chief operations officer. Plein houdt zich bezig met de cultuur binnen het bureau.

Beeld De Werkplek: 'Werken bij Triple betekent ook ruimte en plek voor hobby’s en liefhebberijen'

Het grijze pand waarin digitaal bureau Triple huist, stemt niet echt vrolijk, maar bij binnenkomst slaat de stemming direct om. Als eerste valt het oog op het digitale welkomstscherm verdeeld in 24 afwisselende beelden met werk van dit bureau waar zo’n tweehonderd medewerkers werken aan de optimalisatie van innovatieve oplossingen voor opdrachtgevers als NLZiet, Ajax, Linda, Talpa, ANWB, CitizenM, Vodafone, om er maar een paar te noemen.

Michael Plein is al zo’n achttien jaar werkzaam bij Triple: "Ik heb niet het gevoel dat ik hier al zo lang werk. Iedere drie jaar heb ik weer het gevoel dat ik bij een nieuw bedrijf werk, zoveel verandert er hier steeds." Plein houdt zich bezig met de cultuur binnen het bureau en doet ook het management van onder andere influencer Kalvijn.

Over de cultuur is Plein heel duidelijk. "We vinden het belangrijk dat mensen zich hier thuis voelen en dat het hier altijd gezellig is. Daar steken we dan ook veel tijd en geld in. Werken bij Triple betekent niet alleen maar werken. Zo is er op kantoor ook ruimte en plek voor hobby’s en liefhebberijen", vertelt Plein, terwijl we langs een vitrinekast met een indrukwekkende Lego-verzameling lopen.

 

"Honden op kantoor vinden wij ook prima, sterker nog: deze worden benoemd dat happiness-managers. Ook hebben we een bijenkorf, en hebben we dus onze eigen honing. Ook weer iemands hobby. En het zal niemand verbazen dat hier veel mensen werken die houden van gamen. In de kantine is daar alle ruimte voor."

Bij Triple wordt er veel georganiseerd. Iedere twee weken is er wel een activiteit op het gebied van feest, sport en spel. 

Lees en kijk verder op Adformatie Werken bij Triple: 'Wij faciliteren een leuk leven'

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.