Logo
  • Nieuws
  • 16 februari 2021

De HR Podcast – Afl. 21 Rabobank: HR innoveren in een hub

Om te innoveren in HR heeft de Rabobank een speciale afdeling: de HR Innovations Hub. De hub heeft al voor een aantal bijzondere HR-innovaties gezorgd. Zoals Furhead, een robot om moeilijke gesprekken mee te oefenen. Het nieuwste product is de Career Wallet, een app die moet bijdragen aan de arbeidsmobiliteit van werkend Nederland. Hoe kom je tot dat soort innovaties?

Beeld De HR Podcast – Afl. 21 Rabobank: HR innoveren in een hub

In de 21ste aflevering van de HR Podcast, vertelt Anne Doeser, Lead HR Innovations Hub bij de Rabobank, hoe het is om in de voorhoede te spelen van innoveren in HR. Een boeiend gesprek over het grotere doel van innoveren, prioriteiten stellen, samenwerken en een krachtige HR-coalitie om haar HR-innovaties ook buiten de Rabobank door te voeren.

De HR Podcast is een initiatief van HR Academy en HR Praktijk en gaat over innovaties met impact op HR. Elke twee weken verschijnt een nieuwe aflevering. Luister onderweg, op het werk of thuis in de bekende podcast apps zoals Spotify, Apple Podcast en Google Podcast. Abonneer je in de app op de HR Podcast, zodat je geen aflevering meer hoeft te missen. Kijk voor alle info op www.hrpodcast.nl

.

 

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.