Logo
  • Nieuws
  • 21 november 2019

De HR Podcast – Afl. 7 Anders werken door praten met computers (en andere apparaten)

De slimme spraakassistenten Siri, Alexa en de Google Assistant zijn ondertussen het nerd stadium wel ontgroeid. En in het dagelijkse leven komen we op steeds meer plaatsen spraakrobots tegen, vooral aan de telefoon. Maar is spraaktechnologie iets waar HR al serieus rekening mee moet houden?

Beeld De HR Podcast – Afl. 7 Anders werken door praten met computers (en andere apparaten)

Voice evangelist Maarten Lens Fitzgerald, ondernemer en global head of Voice bij web en app ontwikkelaar Nodes geeft een inkijk in de wereld van praten met computers en andere apparaten. En hij geeft antwoord op de vraag of ‘voice’ nu al impact heeft op HR.

De HR Podcast is een initiatief van HR Academy en HR Praktijk en gaat over innovaties met impact op HR. Elke twee weken verschijnt een nieuwe aflevering. Luister onderweg, op het werk of thuis in de bekende podcast apps zoals Spotify, Apple Podcast en Google Podcast. Abonneer je in de app op de HR Podcast, zodat je geen aflevering meer hoeft te missen. Kijk voor alle info op www.hrpodcast.nl.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.