Logo
  • Download
  • 19 november 2014

Talent Management en Learning Agility

De wereld waarin organisaties tegenwoordig opereren, wordt steeds complexer. Organisatieveranderingen zijn aan de orde van de dag. Rollen en functies binnen organisaties veranderen steeds sneller. Dat stelt hoge eisen aan het leervermogen van (HR-)managers en medewerkers. Een focus op de Learning Agility biedt een nieuw perspectief op wat medewerkers voor de organisatie kunnen betekenen.
Beeld Talent Management en Learning Agility

Download

Type:
PDF
Grootte:
14 pagina's
Download
Aangeboden door:
HFMtalentindex

Learning Agility is het vermogen om op basis van nieuwe ervaringen snel en flexibel nieuw effectief gedrag te ontwikkelen. Medewerkers met een hoge Learning Agility halen meer uit hun ervaringen, zoeken meer naar nieuwe uitdagingen en staan open voor feedback. Medewerkers met een lage Learning Agility leren weinig of niets van nieuwe ervaringen en blijven vasthouden aan oude gewoonten. Learning Agility biedt organisaties met name inzicht in het potentieel van medewerkers. Een hoge mate van Learning Agility blijkt een goede voorspeller van wie in de organisatie de high potentials, de leiders van de toekomst zijn.

Learning Agility bestaat uit vijf dimensies: People Agility, Results Agility, Change Agility, Mental Agility en Self-awareness. Op basis van gevalideerde meetinstrumenten om competenties, drijfveren en persoonlijkheid van medewerkers te meten, heeft HFM een praktisch meetinstrument samengesteld: de Learning Agility Scan. Dat instrument brengt duidelijk in kaart hoe medewerkers scoren op de verschillende dimensies.

HFM helpt organisaties meer rendement uit talent te halen. Een expliciete insteek op learning agility van medewerkers is dé sleutel voor organisaties om in een complexe, snel veranderende omgeving toekomstige doelen en strategische ambities waar te maken.

HFMtalentindex, meer rendement uit talent. HFMtalentindex helpt organisaties om meer rendement uit talent te halen door talent te herkennen en te benutten. De innovatieve online assessments en tools van HFMtalentindex bieden de HR-manager een dieper inzicht in de organisatie: Waar zit het talent? Wie maakt het verschil? Waarom scoort het ene team beter dan het andere? Welke combinatie van talenten werkt het best? HFMtalentindex is een compleet geïntegreerd online systeem voor uw hele HR-proces. Vanuit één systeem beschikt u over professionele tools voor Assessment, Development, Performance en Talent Analytics.

Producttips

Ook interessant

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.