Logo
  • Download
  • 24 september 2014

HFM Talentindex Learning Agility Scan

Learning Agility is het vermogen van mensen om op basis van nieuwe ervaringen snel nieuw effectief gedrag te kunnen ontwikkelen.
Beeld HFM Talentindex Learning Agility Scan

Download

Type:
PDF
Grootte:
2 pagina's
Download
Aangeboden door:
HFMtalentindex

In een snel veranderende markt is de toekomst ongewis. Bestaan de huidige rollen en functies in uw organisatie nog in de (nabije) toekomst? Als de rollen en functies sterk veranderen of wellicht straks helemaal niet meer bestaan, wat betekent dit dan voor de organisatie? Dit vraagt om medewerkers die een verandering kunnen dragen, niet alleen maar verdragen.

Haal meer rendement uit talent. HFMtalentindex helpt organisaties om meer rendement uit talent te halen door talent te herkennen en te benutten. De innovatieve online assessments en tools bieden de HR-professional een dieper inzicht in de organisatie: Waar zit het talent? Past deze kandidaat wel binnen de organisatie? Waarom scoort het ene salesteam beter dan het andere? HFMtalentindex heeft alle assessments en tools die je nodig hebt, op één digitaal platform. Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, maar praktisch en begrijpelijk verpakt.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.