Logo
  • Download
  • 24 september 2014

HFM Talentindex Learning Agility Scan

Learning Agility is het vermogen van mensen om op basis van nieuwe ervaringen snel nieuw effectief gedrag te kunnen ontwikkelen.
Beeld HFM Talentindex Learning Agility Scan

Download

Type:
PDF
Grootte:
2 pagina's
Download
Aangeboden door:
Assessio

In een snel veranderende markt is de toekomst ongewis. Bestaan de huidige rollen en functies in uw organisatie nog in de (nabije) toekomst? Als de rollen en functies sterk veranderen of wellicht straks helemaal niet meer bestaan, wat betekent dit dan voor de organisatie? Dit vraagt om medewerkers die een verandering kunnen dragen, niet alleen maar verdragen.

Assessio is gespecialiseerd in strategische HR met digitale oplossingen voor ruimdenkende werving en ontwikkeling. De online assessments en tools bieden de HR-professional datagedreven inzichten over kandidaten en medewerkers. De tools anticiperen op werkprestaties, identificeren potentieel en matchen organisaties met de juiste kandidaten. Bij Assessio willen ze het traditionele recruitmentproces op zijn kop zetten en oude patronen en gewoonten uitdagen. Het identificeren van talent mag niet aan het toeval worden overgelaten: finding talent is not magic, it’s science.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.