Logo
  • Download
  • 24 september 2014

HFM Talentindex Learning Agility Scan

Learning Agility is het vermogen van mensen om op basis van nieuwe ervaringen snel nieuw effectief gedrag te kunnen ontwikkelen.
Beeld HFM Talentindex Learning Agility Scan

Download

Type:
PDF
Grootte:
2 pagina's
Download
Aangeboden door:
HFMtalentindex

In een snel veranderende markt is de toekomst ongewis. Bestaan de huidige rollen en functies in uw organisatie nog in de (nabije) toekomst? Als de rollen en functies sterk veranderen of wellicht straks helemaal niet meer bestaan, wat betekent dit dan voor de organisatie? Dit vraagt om medewerkers die een verandering kunnen dragen, niet alleen maar verdragen.

HFMtalentindex, meer rendement uit talent. HFMtalentindex helpt organisaties om meer rendement uit talent te halen door talent te herkennen en te benutten. De innovatieve online assessments en tools van HFMtalentindex bieden de HR-manager een dieper inzicht in de organisatie: Waar zit het talent? Wie maakt het verschil? Waarom scoort het ene team beter dan het andere? Welke combinatie van talenten werkt het best? HFMtalentindex is een compleet geïntegreerd online systeem voor uw hele HR-proces. Vanuit één systeem beschikt u over professionele tools voor Assessment, Development, Performance en Talent Analytics.

Producttips

Ook interessant

Ook interessant

HR Benchmark 2019
Download de gratis whitepaper

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.