Logo
  • Nieuws
  • 26 maart 2020

De HR Podcast – Afl. 16 Gitlab: HR voor 1200 thuiswerkers zonder kantoor

Een groot deel van werkend Nederland werkt nu gedwongen thuis. Maar voor softwaremaker Gitlab is dat eigenlijk heel gewoon. Sterker nog, Gitlab heeft helemaal geen kantoor. Hoe lukt het Gitlab om met 1200 medewerkers altijd remote te werken? En wat kunnen alle thuiswerkende HR-professionals daarvan leren?

Beeld De HR Podcast – Afl. 16 Gitlab: HR voor 1200 thuiswerkers zonder kantoor

In aflevering 16 van de HR Podcast vertelt Roos Takken hoe het is om HR Businesspartner te zijn in een bedrijf waar medewerkers altijd remote werken. Hoe werkt dat? Welke voordelen heeft dat voor het bedrijf en de medewerkers? En hoe kun je de nadelen verzachten?

Roos geeft ook praktische tips om het plotselinge remote werken van nu meer in te passen in jouw HR-praktijk.

De HR Podcast is een initiatief van HR Academy en HR Praktijk en gaat over innovaties met impact op HR. Elke twee weken verschijnt een nieuwe aflevering. Luister onderweg, op het werk of thuis in de bekende podcast apps zoals Spotify, Apple Podcast en Google Podcast. Abonneer je in de app op de HR Podcast, zodat je geen aflevering meer hoeft te missen. Kijk voor alle info op www.hrpodcast.nl.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.