Logo
  • Nieuws
  • 17 december 2020

De HR Podcast – Afl. 31 Met een nieuw recruitmentproces maakt HR het verschil bij Facilicom

Om tijdens corona een ingrijpende HR-hervorming over meerdere werkmaatschappijen door te voeren vraagt om visie, durf en vooral gerichte samenwerking. Facilitaire en zorgdienstverlener Facilicom deed precies dat! Het recruitmentproces van het bedrijf met meer dan 31.000 medewerkers werd midden in de crisis grotendeels gecentraliseerd.

Beeld De HR Podcast – Afl. 31 Met een nieuw recruitmentproces maakt HR het verschil bij Facilicom

Thijs Hoekzema, interim Manager Recruitment en Head of talent acquisition bij Facilicom, maakte met zijn team voor Facilicom het verschil. Thijs vertelt in de 31ste aflevering van de HR-podcast hoe hij met zijn team thuiswerkend op afstand, in nauwe samenwerking met de hiring managers een aardverschuiving in het recruitmentproces teweegbracht. Maar centralisatie betekent bij Facilicom zeker niet ‘op afstand’!

De HR Podcast is een initiatief van HR Academy en HR Praktijk en gaat over innovaties met impact op HR. Elke twee weken verschijnt een nieuwe aflevering. Luister onderweg, op het werk of thuis in de bekende podcast apps zoals Spotify, Apple Podcast en Google Podcast. Abonneer je in de app op de HR Podcast, zodat je geen aflevering meer hoeft te missen. Kijk voor alle info op www.hrpodcast.nl.

Tijdens het online congres Word HR-verschilmaker in 2021 is Thijs Hoekzema een van de sprekers. 

HR Academy biedt opleidingen voor Human Resources. Onze passie is om mensen een stap verder te brengen in hun carrière. Dit doen we door HR-professionals te ondersteunen met een uitgebalanceerd aanbod opleidingen. Binnen dit aanbod zijn alle opleidingen van topniveau onder begeleiding van hoogleraren en experts.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.