Logo
  • Nieuws
  • 5 juni 2014
  • mr. Monique van de Graaf Van de Graaf Juridisch Advies

Flexregels WWZ 1 januari 2015 in

Op 3 juni jl. is het wetsvoorstel Wet werk en zekerheid plenair behandeld in de Eerste Kamer. Het lijkt er op dat de wijzigingen die waren beoogd per 1 juli 2014 nu pas per 1 januari 2015 in werking treden zodat er wat meer ruimte is voor werkgevers om zich er op voor te kunnen bereiden.

Beeld Flexregels WWZ 1 januari 2015 in

Asscher heeft aangekondigd gevoelig te zijn voor de kritiek op de snelle invoering en wil nu het ' flexpakketje' laten ingaan per 1 januari a.s. Op 10 juni a.s. zal er over het wetsvoorstel worden gestemd in de Eerste Kamer.

Seminar WWZ, Ziektewet en Ontslag bij ziekte

Summer Roadshows Arbeidsrecht: Alles wat u als HR moet weten!

Als HR-professional bent u hét aanspreekpunt binnen uw organisatie/instelling voor vragen van management en medewerkers. Er staan veel veranderingen op stapel zoals Wet Werk en Zekerheid, modernisering ziektewet, wet beperking ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid vangnetters en complexe situaties als ontslag bij ziekte of loondoorbetaling bij ziekte. Meer informatie

Arbeidsrecht voor de HR-professional

Arbeidsrecht voor de HR-professional 2013 beschrijft vraagstukken op het gebied van het arbeidsrecht.  Het is een uitermate praktisch en vooral ook actueel naslagwerk met veel handige tips en achtergronden. Meer informatie

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.