Logo
  • Nieuws
  • 12 mei 2021

De HR Podcast – Afl. 41: Royal De Heus: Internationale groei met slimme leeroplossingen

Het Nederlandse bedrijfsleven kent grote namen zoals Philips, Heineken en Ahold. Maar er zijn ook blinkende pareltjes die bij het grote publiek bijna niet bekend zijn. Zoals Royal De Heus, producent van diervoeders. Dit oer-Nederlandse familiebedrijf bedrijf is wereldwijd actief en heeft vestigingen in meer dan 20 landen. Het bedrijf groeide in 10 jaar tijd van 2000 naar 8000 medewerkers. Kennisdeling was en is het vliegwiel voor de sterke groei.

Beeld De HR Podcast – Afl. 41: Royal De Heus: Internationale groei met slimme leeroplossingen

10 jaar geleden begon Isolde Eleveld-Terwel bij Royal De Heus als Group Director Human Resources. Onder haar HR-leiding verviervoudigde wereldwijd het aantal medewerkers. Kennisdeling en talentontwikkeling zijn voor Isolde essentieel bij de snelle groei en daar wordt fors in geïnvesteerd. In aflevering 41 van de HR Podcast vertelt Isolde hoe zij dat in de praktijk tot uitvoering brengt en welke rol HR-software daarbij speelt.

De HR Podcast is een initiatief van HR Academy en HR Praktijk en gaat over innovaties met impact op HR. Elke twee weken verschijnt een nieuwe aflevering. Luister onderweg, op het werk of thuis in de bekende podcast apps zoals Spotify, Apple Podcast en Google Podcast. Abonneer je in de app op de HR Podcast, zodat je geen aflevering meer hoeft te missen. Kijk voor alle info op www.hrpodcast.nl.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.