Logo
  • Nieuws
  • 14 januari 2021

De HR Podcast – Afl. 29 Lidl: Corona biedt kansen voor leren en ontwikkelen

De impact van corona neemt een groot deel van de agenda van HR in beslag. En er wordt in organisaties veel tijd en energie gestoken in het om corona heen werken. Maar daaruit ontstaan ook mooie dingen. Supermarktketen Lidl gebruikte de veranderingen door corona als kansen om het leren en ontwikkelen anders aan te pakken.

Beeld De HR Podcast – Afl. 29 Lidl: Corona biedt kansen voor leren en ontwikkelen

Katrijn Meurs-Knaapen Senior Manager Leiderschap & Ontwikkeling bij Lidl is te gast in aflevering 29 van de HR Podcast. Ze vertelt daarin over de verandering die door corona is aangejaagd in leren en ontwikkelen. Want na een korte periode van bijna volledige stilstand in de eerste lockdown, is Lidl vrijwel volledig naar online geswitcht. Katrijn en haar team hebben corona daarvoor als een kans opgevat in plaats van een beperking.

De HR Podcast is een initiatief van HR Academy en HR Praktijk en gaat over innovaties met impact op HR. Elke twee weken verschijnt een nieuwe aflevering. Luister onderweg, op het werk of thuis in de bekende podcast apps zoals Spotify, Apple Podcast en Google Podcast. Abonneer je in de app op de HR Podcast, zodat je geen aflevering meer hoeft te missen. Kijk voor alle info op www.hrpodcast.nl.

 

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.