Logo
  • Download
  • 18 september 2023

Professionele ontwikkeling is nog nooit zo urgent geweest als nu - Stappenplan voor zelfregie

Om ervoor te zorgen dat medewerkers daadwerkelijk een leven lang blijven ontwikkelen, moet er een verschuiving plaatsvinden. De regie over ontwikkeling ligt namelijk nog te vaak bij management, wat een negatief effect kan hebben op de motivatie en het resultaat. In dit e-book lees je onder meer welke stappen je moet doorlopen om de regie over ontwikkeling succesvol bij medewerkers zelf neer te leggen.
Beeld Professionele ontwikkeling is nog nooit zo urgent geweest als nu - Stappenplan voor zelfregie

Download

Type:
pdf
Grootte:
3,38mb
Download
Aangeboden door:
Studytube

Verder lees je:

• wat regie over eigen ontwikkeling precies inhoudt;
• welke uitdagingen zorgen voor de noodzaak van eigen regie;
• welke voordelen die regie met zich meebrengt.

Deze whitepaper wordt u aangeboden door:

Organiseer leren en ontwikkelen efficiënt met het #1 leerplatform. Activeer meer medewerkers in hun ontwikkeling, bespaar kostbare tijd en houd eenvoudig grip op resultaat. Leer zoals jij dat wilt, met de grootste keuze aan leerwijzen, -vormen en -bronnen. Maak je eigen trainigen in een handomdraai, geniet van onze exclusieve trainingsbibliotheek of koop trainingen in bij de beste opleiders. Van masterclasses met pioniers, tot specifieke trainingen in jouw branche.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.