Logo
  • Download
  • 16 maart 2023

Maak compliance leren leuker en minder complex

BHV? WFT? IKK? Of VCA? Als je in de zorg, de bouw, de financiële dienstverlening of bij de overheid verantwoordelijk bent voor leren & ontwikkelen moeten de certificaten en diploma’s van medewerkers piekfijn op orde zijn. Maar helaas komt er veel kijken bij het regelen van compliance learning. Kan het ook wat minder complex? Met de tips in dit e-book kun je onnodige vertraging, misstanden, boetes of ongevallen door non-compliant medewerkers voorkomen.
Beeld Maak compliance leren leuker en minder complex

Download

Type:
PDF-bestand
Grootte:
14 Pagina's
Download
Aangeboden door:
Studytube

In dit e-book leer je hoe je:

  • Tijd en geld bespaart bij het organiseren van compliance learning
  • Risico's verminderd
  • Complexiteit vereenvoudigt
  • Verplicht leren boeiender en leuker maakt voor jouw medewerkers

Laat compliance leren geen hoofdpijn meer zijn. Download dit e-book vandaag nog en begin met het stroomlijnen van compliance learning.

Organiseer leren en ontwikkelen efficiënt met het #1 leerplatform. Activeer meer medewerkers in hun ontwikkeling, bespaar kostbare tijd en houd eenvoudig grip op resultaat. Leer zoals jij dat wilt, met de grootste keuze aan leerwijzen, -vormen en -bronnen. Maak je eigen trainigen in een handomdraai, geniet van onze exclusieve trainingsbibliotheek of koop trainingen in bij de beste opleiders. Van masterclasses met pioniers, tot specifieke trainingen in jouw branche.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.