Logo
  • Download
  • 4 maart 2022

HR Pay Gap Analyzer

Uit onderzoek van het CBS blijkt dat er in Nederland een verschil bestaat in beloning voor gelijk werk tussen mannen en vrouwen.
Beeld HR Pay Gap Analyzer

Download

Type:
PDF-bestand
Grootte:
2 Pagina's
Download
Aangeboden door:
Erasmus Q-Intelligence

Volgens het CBS bestaat er een gemiddelde loonkloof van 5 tot 7 procent ten nadele van de vrouwelijke medewerkers. Deze loonkloof slinkt de laatste jaren, maar is nog niet verdwenen. U wilt er toch ook zeker van zijn dat zo’n loonkloof niet in uw organisatie bestaat?

Meer weten? Download de brochure

Erasmus Q-Intelligence is expert op het gebied van kwantitatief loonkloofonderzoek en bijbehorende certificering. Door een beloningsevaluatie uit te laten voeren, toont u als organisatie aan gelijkheid, diversiteit en inclusie hoog op de agenda te hebben staan en bent u optimaal voorbereid op de komende regelgeving. Daarnaast bieden wij een 6-daags onderwijsprogramma over HR Analytics om zelf professioneel aan de slag te gaan met HR Data en datagedreven beslissingen te kunnen nemen.

Producttips

Ook interessant

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.