Logo
  • Nieuws
  • 13 februari 2020

De HR Podcast – Afl. 13 Viisi Hypotheken: Zelfsturing in een holacracy zonder HR en managers

Een bedrijf met tientallen medewerkers, zonder HR-functionarissen, managers en functieprofielen, dat helemaal draait op zelfsturende teams. En toch jaarlijks sterk groeit. Kan dat? Bij Hypotheekadviseur Viisi wel!

Beeld De HR Podcast – Afl. 13 Viisi Hypotheken: Zelfsturing in een holacracy zonder HR en managers

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die het besturingsmodel holacracy heeft ingevoerd en een van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is. In aflevering 13 van de HR Podcast vertelt Marc-Peter Pijper van Viisi over holacracy als innovatief organisatiemodel om mensen maximaal te faciliteren in hun zoektocht naar purpose, autonomy en mastery en daardoor snel te groeien. 

De HR Podcast is een initiatief van HR Academy en HR Praktijk en gaat over innovaties met impact op HR. Elke twee weken verschijnt een nieuwe aflevering. Luister onderweg, op het werk of thuis in de bekende podcast apps zoals Spotify, Apple Podcast en Google Podcast. Abonneer je in de app op de HR Podcast, zodat je geen aflevering meer hoeft te missen. Kijk voor alle info op www.hrpodcast.nl.

HR Academy - Kennis op niveau! HR Academy is er speciaal voor HR-professionals en functionarissen met personeelsverantwoordelijkheid. Want we hebben ons helemaal gespecialiseerd in kennisopleidingen op het gebied van human resources management. We weten hoe breed dat speelveld is en we kennen de veelheid aan onderwerpen waarvan je op de hoogte moet zijn. Daarom helpt HR Academy je om in jouw dagelijkse praktijk effectief te zijn en te groeien in je vak. Daarvoor bieden we je hoogwaardige opleidingen om je kennis op niveau te brengen én te houden. Van wet- en regelgeving tot strategie en beleid.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.