Logo
  • Nieuws
  • 21 oktober 2021
  • Redactie HR Tech Review

Stemming voor Recruitment Tech Awards is open. Bekijk hier de genomineerden

Tijdens het Hybride Recruitment Tech Event op 18 november, offline te Utrecht of online te volgen, worden weer twee Recruitment Tech Awards uitgereikt. Een award voor beste recruitmentcase en een award voor beste innovatieve recruitmenttool. Je kunt nu je stem uitbrengen op een van de 6 genomineerden.

Beeld Stemming voor Recruitment Tech Awards is open. Bekijk hier de genomineerden

Je kunt tot en met 1 november stemmen op jouw favoriete case uit een van de twee categorieën, recruitment case en recruitment tooling.

Recruitment cases

Onderstaande cases zitten in de Voorselectie voor de Recruitment Tech Awards 2021:

  • IMC - Inclusiever selecteren leidt dankzij de inzet van de brain-based assessment games tot de gewenste resultaten qua effect & efficientie.
  • Intergamma - 1000 sollicitaties per week worden bij Intergamma omgezet in kwalitatieve, verrijkte kandidaten. Allemaal dankzij automatisering met WhatsApp.
  • YoungCapital - Beschikbaar om bij de coronatest- en vaccinatielijn te werken? Deze digitale recruitment-assistent belde en screende binnen 4 uur 7.000+ kandidaten.

Recruitment tooling

In de categorie Recruitment tooling is dit het A-B-C van de drie genomineerden:

  • Audio Intakes - Geintegreerde audio question & answer technologie waarmee we onnodige live communicatie voorkomen en kandidaten sneller en beter kunnen kwalificeren.
  • BrainsFirst - Het BrainsFirst carrièrekompas is een wetenschappelijke tool die strategische carrièrekeuzes mogelijk maakt door je brein te plaatsen in het ESCO framework.
  • Cammio - Met Clips deel je eenvoudig videoberichten met kandidaten. Zo maak je een hyperpersoonlijke eerste indruk die beter opvalt en beter converteert dan tekst! En Cammio was laatst ook al te zien rond een andere module met assessments in de video's tijdens het Skills & Assessments seminar van HR Tech Review.

Uitreiking tijdens Recruitment Tech Event

De score van de vakjury, die de lijst met genomineerden bepaalde uit alle inzendingen, en publieksjury tellen beide mee voor 50%. Onder alle stemmers worden tickets verloot voor het Recruitment Tech Event dat op donderdag 18 november plaatsvindt. Tijdens dit event worden de winnaars van de Recruitment Tech Awards bekend gemaakt. Wie volgen de winnaars van 2020 op: Independent Recruiters (best case) en Recruit Robin (best tool). Compagnon is al 6 jaar trotse partner van de Recruitment Tech Awards.

Stem hier met je LinkedIn profiel.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.