Logo
  • Nieuws
  • 3 september 2020

De HR Podcast – Afl. 24 Corona geeft boost aan datagedreven HR

Datagedreven HR is met stip gestegen op de prioriteitenlijst van organisaties. Klaarblijkelijk neemt het belang nu toe om op feiten gebaseerd HR-beleid toe te passen. Maar waarom is dat eigenlijk? Zijn het corona-dashboard en de dagelijkse cijfers vanuit het RIVM daarvoor de inspiratiebronnen? En waar zijn organisaties naar op zoek in deze tijd?

Beeld De HR Podcast – Afl. 24 Corona geeft boost aan datagedreven HR

In aflevering 24 van de HR Podcast - de eerste aflevering van het tweede seizoen – vertelt Irma Doze waarom datagedreven HR juist nu in de hoogste versnelling gaat. En wat je kan doen om de snelheid van de toegenomen behoefte aan HR data bij te houden. Irma is medeoprichter en directeur van consultancy bureau AnalitiQs in Amsterdam en autoriteit op het gebied van HR Analytics. Ze is ook dagvoorzitter van het jaarlijkse Nationaal HR Analytics Congres dat dit jaar op 22 en 23 september volledig online plaatsvindt.

De HR Podcast is een initiatief van HR Academy en HR Praktijk en gaat over innovaties met impact op HR. Elke twee weken verschijnt een nieuwe aflevering. Luister onderweg, op het werk of thuis in de bekende podcast apps zoals Spotify, Apple Podcast en Google Podcast. Abonneer je in de app op de HR Podcast, zodat je geen aflevering meer hoeft te missen. Kijk voor alle info op www.hrpodcast.nl.

 

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.