Logo
  • Nieuws
  • 6 januari 2020

De HR Podcast – Afl. 1 Algoritmes voor verzuimbeheersing

De HR Podcast, van de makers van HR Academy en HR Praktijk, geeft elke twee weken inzichten in spannende innovaties die op allerlei manieren gevolgen hebben voor HR. De podcast legt daarvan de essenties bloot, zodat u weet wat er speelt en wat er op u af kan komen. Aflevering 1 gaat over algoritmes voor verzuimbeheersing. Die zijn het volgende wapen in de strijd tegen verzuim. 

Beeld De HR Podcast – Afl. 1 Algoritmes voor verzuimbeheersing

Daarover praten de podcast hosts Peter van den Hout en Pieter Lieverse met Gido van van Puijenbroek van consultancy bureau AnalitiQs. Nemen de algoritmes het over of blijven HR-professionals aan het stuur? En wat is een algoritme eigenlijk, hoe kun je ze gebruiken en wat heb je er voor nodig? Een zeer informatief en ook ontnuchterend gesprek over algoritmes voor verzuimbeheersing en de zin en onzin van fietsenplannen en andere interventies gericht op verzuimbeperking.

De technologische en maatschappelijke ontwikkelingen gaan razendsnel. Die brengen volop innovaties, ook op het gebied van human resources management. De HR Podcast bespreekt met deskundigen en HR-professionals innovaties met impact op HR. Zijn er alleen maar kansen of loeren er ook bedreigingen?

Luister onderweg, op het werk of thuis op https://anchor.fm/hrpodcast, of in je favoriete podcast app. Kijk voor meer info op www.hrpodcast.nl

HR Academy - Kennis op niveau! HR Academy is er speciaal voor HR-professionals en functionarissen met personeelsverantwoordelijkheid. Want we hebben ons helemaal gespecialiseerd in kennisopleidingen op het gebied van human resources management. We weten hoe breed dat speelveld is en we kennen de veelheid aan onderwerpen waarvan je op de hoogte moet zijn. Daarom helpt HR Academy je om in jouw dagelijkse praktijk effectief te zijn en te groeien in je vak. Daarvoor bieden we je hoogwaardige opleidingen om je kennis op niveau te brengen én te houden. Van wet- en regelgeving tot strategie en beleid.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.