Logo
  • Download
  • 4 maart 2022

Data Analytics & Advisory

Erasmus Q-Intelligence levert innovatieve oplossingen voor (big) data gerelateerde vraagstukken. Wij helpen onze opdrachtgevers betere beslissingen te nemen op basis van ‘kwantitatieve intelligentie’.
Beeld Data Analytics & Advisory

Download

Type:
PDF-bestand
Grootte:
4 Pagina's
Download
Aangeboden door:
Erasmus Q-Intelligence

Dit doen wij door de inzet van Data Science, Machine Learning en Predictive & Prescriptive Analytics. Onze expertise berust op een ‘proven record’ van meer dan 60 jaar wetenschappelijk onderzoek, gecombineerd met de praktische toepassing van de hieruit verkregen inzichten.

Meer weten? Download de brochure

Erasmus Q-Intelligence is expert op het gebied van kwantitatief loonkloofonderzoek en bijbehorende certificering. Door een beloningsevaluatie uit te laten voeren, toont u als organisatie aan gelijkheid, diversiteit en inclusie hoog op de agenda te hebben staan en bent u optimaal voorbereid op de komende regelgeving. Daarnaast bieden wij een 6-daags onderwijsprogramma over HR Analytics om zelf professioneel aan de slag te gaan met HR Data en datagedreven beslissingen te kunnen nemen.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.